Carosări Verbiță – Prelate | Box-uri | Platforme Basculabile în Arad

Comenzi rapide: 0758 114 143 (L-V: 08-17)

Transport gratuit la comenzi peste 400 lei (fără agabaritice)

Despre noi

logovb

Orice poveste frumoasă are un început. A noastră ia naștere în anul 1994 când decidem să înființăm în Arad firma SC VERBIȚĂ SRL având ca principal obiect de activitate comercializarea pieselor auto. În timp, demonstrând seriozitate și consecvență și aducându-ne aproape oameni profesioniști și bine pregătiți pe care ne bazăm și astăzi, decidem să devenim reprezentanți Dacia în 2003, cinci ani mai târziu, în 2008, ne alăturăm și dealerilor Renault, asigurând intreaga gamă de servicii pe care acest segment o prestează: vânzări vehicule, reparații auto și vânzări de piese cât și alte servicii precum stații ITP, tinichigerie și vopsitorie, vulcanizare sau servicii de curățare și regenerare a filtrelor de particule (DFP).

vbtruck

Dorind să fim mai aproape de cerințele dumneavoastră și pentru a putea oferi servicii calitative, în anul 2013 înființăm societatea SC VERBITA TRUCK SRL, ca și reprezentanță IVECO, inaugurând una dintre cele mai moderne unități la sediul din Arad, Calea Aurel Vlaicu nr. 282/2-3, în cadrul căreia punem la disponiziția clienților, autoutilitare IVECO acoperind toată gama, respectiv ușoare, medii și grele, asigurând în același timp și serviciile postvânzare, unitatea fiind dotată cu echipamente și utilaje performante pentru ca satisfacția dumneavoastră, a clienților noștri, să fie garantată iar activitatea desfășurată de personalul unității să se realizeze în cele mai sigure și moderne condiții.

Pentru a veni în sprijinul clienților, în 2021 inaugurăm o modernă fabrică de carosări bazată pe confecționarea caroseriilor pentru vehicule comerciale și transport persoane, astfel încât orice client să-și poată personaliza mașina conform nevoilor propriei afaceri. Realizăm toate tipurile de carosări, Prelate, Boxuri, Basculante etc

Nu ezitati să ne contactați pentru a vă convinge că suntem partenerul de care orice afacere are nevoie!